دسته
http://javananhelal.ir/
http://pishfar.ir/
http://beest.ir/
http://www.ofoghha.ir/
http://www.ayandehsazan.ir/
رهبری
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 17681
تعداد نوشته ها : 6
تعداد نظرات : 9
Rss
طراح قالب
GraphistThem253
 زینب(س) دختر سیدةالنساء العالمین، حضرت فاطمه‌ی زهرا(س)وعلی مرتضی(ع)در روز پنجم جمادی الاول سال پنجم یا ششم هجری وبنا بر برخی روایات در اول ماه شعبان سال ششم به دنیا آمد.
برای نام‌گذاری آن بانوی گرانقدر جبرئیل برپیامبر نازل شد و عرض کرد که خداوند نام این کودک را زینب اختیار نموده است.و دراین هنگام از مصیبت هایی که بر این مولود وارد خواهد آمد خبر داد.
زینب(س) در عبادت ثانی مادرش حضرت زهرا(س) بود وتمام شب‌ها به عبادت و تهجد وتلاوت قرآن مشغول بود و در تمام عمر عبادت را ترک نکرد حتی در شب یازدهم ماه محرم. در مقام عبادت او همان بس که امام حسین(ع)در لحظه‌های آخر وهنگام وداع با خواهر فرمودند: «خواهرم مرا در نافله‌ی شب فراموش نکن.»
در صبر آن مظلومه می‌توان گفت بعد از مادرش حضرت فاطمه‌ی زهرا(س) کسی در استقامت به زینب نمی‌رسید. با آن همه مصیبت همانند کوه استوار و پا برجا بود و لحظه‌ای از انجام رسالت بزرگ خویش فروگذار نکرد. در مقام جلالت قدر و قرب به مقام امامت و ادراک شئونات ولایت به آنجا رسید که چون حضرت سیدالشهدا را شهید کردند برآن پیکر غرقه به خون نظر کرده، به درگاه پروردگار عرض کرد: «این قربانی را از آل محمد قبول فرما».
زینب فصاحت و بلاغت را از امیر المؤمنین علی(ع) به ارث برده بود. آن بانو در شهر کوفه چنان کوبنده سخن گفت که یکی از راویان در این باره می‌گوید: به خدا قسم آن روز مردم را دیدم حیران و سرگردان می‌گریستند و از حیرت انگشت به دندان می‌گزیدند…آن بانو طوری سخن گفت که مردم کوفه که هنوز طنین خطبه‌های دلنشین و پرشور امیر مؤمنان علی(ع) را به خاطر داشتند گمان می‌کردند پدر بزرگوارش علی(ع) سخن می‌گوید.
در مجلس ابن زیاد و مجلس یزید نیز آن حضرت با خطبه‌های غرایی که ایراد فرمودند، سران ستم را رسوا و ذهن‌های خفته را بیدار نمودند.
زینب(س) پس از بازگشت به مدینه نیز دست از رسالت بزرگ خویش برنداشت و تا آخرین روزهای حضور در مدینه مردم را برای گرفتن انتقام خون حسین(ع) وبرکناری یزید از حکومت تهییج می‌نمود چنان که حاکم وقت در این باره برای یزید نامه نوشت و یزید فرمان تبعید آن مخدره را صادر کرد.
بنا بر برخی از منابع تاریخی زینب (س) در سال ۶۲(ویا۶۵) هجری به همراه همسرش عبدالله بن جعفر راهی شام شد ودرآنجا وفات یافت. بدن پاک ومطهرش در شام دفن گردید ومدفنش زیارتگاه سالکان وعاشقان طریق حق وحقیقت گردید.
دسته ها :
 در منابع تاریخی آمده است که وقتی رباب بعد از پایان دوران اسارت به مدینه بازگشت، تعداد زیادی از اشراف قریش به خواستگاری او آمدند ولی او نپذیرفت و گفت: من هرگز بعد از رسول خدا(ص) پدر شوهر دیگری انتخاب نمی‌کنم. اشعار زیر که منسوب به امام حسین(ع) است، نشان دهنده منزلت و جایگاه حضرت رباب نزد آن حضرت است:
لَعَمْرُکَ اِنَّنی لُأحِبُ داراً                  تکُونُ بها السُّکَینَةُ و الرَّبابُ
اُحِبُهُما وَ أبْذُلُ کُلَّ مالیِ                وَ لَیسَ لِعاتِبِ عندی عِتابُ
به جانت سوگند، خانه‌ای را دوست دارم که سکینه و رباب در آن باشد. آن دو را دوست دارم و هر چه دارم نثار آنان می‌کنم و برای عیب جویی در نزد من سرزنش نیست. هنگامی که یزید سر سیدالشهداء(ع) را درون طشتی در برابر خود گذاشته بود، حضرت رباب سر مطهر آن حضرت را در آغوش گرفت و بوسید و ناله‌های جانگداز سرداد و باچشمانی اشکبار فرمود: وای حسین من، هرگز فراموشت نمی‌کنم، چگونه نیزه‌های آن دشمنان بر بدن تو نشست و اکنون در کربلا تنها افتاده‌ای. خداوند سرزمین کربلا را سیراب نکند. حضرت سکینه(س) و حضرت علی اصغر طفل شیرخواری که در روز عاشورا در دستان پدرش امام حسین(ع) به شهادت رسید فرزندان امام(ع) از حضرت رباب می باشند. بسیاری از نویسندگان تاریخ و احادیث متذکرند که حضرت رباب با گرفتن اجازه از امام سجاد(ع) پس از جریان اربعین در کربلا ماند و به عزاداری پرداخت. او پس شهادت امام و مشاهده‌ی پیکر پاک و مطهرش در زیر آفتاب سوزان هیچ‌گاه از زیر آفتاب به سایه نیامد و آن‌قدر در سوگ امام حسین(ع) اشک ریخت که پس ‌از یک سال تحمل حزن و اندوه به مدینه بازگشت و در سال ۶۲ هجری قمری از شدت ناراحتی و اندوه به  رحمت الهی پیوست.
دسته ها :

 امام حسین(ع) به دخترش سکینه علاقه زیادی داشت و درباره او و مادرش فرمود: «به جان تو قسم٬ خانه‌ای که سکینه و رباب در آن باشند، دوست دارم.» در فضایل این مخدره کافی است که حضرت سید الشهدا او را خیرة النسوان خطاب فرمود چنانکه نقل شده در روز عاشورا و در هنگام وداع سکینه به طرف پدر آمد در حالی‌که می‌گریست.

 آن حضرت سکینه را به سینه چسباند و اشک‌هایش را با آستین پاک نمود و فرمود: «و إذا قتلتُ فأنتِ اولی بالذیتأتینَهُ یا خیرة النسوانِ » نقل است در هنگام ورود به شام آن بانو از یکی از یارن رسول خدا(ص) که در آنجا حضور داشت خواست تا به شخصی کسانی که سرها را حمل می‌کنند بگوید که نزدیک حرم حرکت نکنند تا مردم به تماشای سرها مشغول شوند و به حرم رسول خدا نظر نکنند.

آن بانو نیز یکی از بزرگترین پیام آوران واقعه‌ی کربلا بود و از هر موقعیتی برای ذکر واقعه و روشنگری علیه بیداد و ستم بنی‌امیه بهره می‌جست. حضرت سکینه پس از بازگشت از کوفه و شام در خانه پدر خود تحت کفالت امام سجاد(ع) قرار گرفت. وی محضر سه امام (امام حسین(ع) ٬ امام سجاد(ع) ٬ امام باقر(ع) را درک کرد. درحدود هفتاد یا هشتاد سال زندگی کرد در سال ۱۱۷ هجری وفات یافت و طبق نقلی در شام و به نقلی دیگر در مدینه منوره به خاک سپرده شد.

دسته ها :
اگر به تاریخ اسلام نگاه کنید می بینید که تاریخ اسلام یک تاریخ مذکّر- مؤنّث است ولی مرد در مدار خودش و زن در مدار خودش. پیغمبر صلی الله علیه و آله یاران مذکّری دارد و یاران مؤنّثی؛ هم راوی زن دارد و هم راوی مرد. در کتبی که در هزار سال پیش نوشته شده است شاید اسم همه ی آنها هست و ما روایات زیادی داریم که راوی آنها زن بوده است. کتابی است به نام «بلاغات النّساء» یعنی خطبه ها و خطابه های بلیغی که توسط زنها ایراد شده است. این کتاب از ابن طیفور بغدادی است که در حدود سال 250 هجری یعنی در زمان امام عسکری علیه السلام می زیسته است (چنانکه می دانید حضرت امام عسکری علیه السلام در سنه ی 260 وفات کردند) . از جمله خطبه هایی که بغدادی در کتابش ذکر کرده است، خطبه ی حضرت زینب در مسجد یزید و خطبه ی ایشان در مجلس ابن زیاد و خطبه ی حضرت زهرا علیها السلام در اوایل خلافت أبو بکر است.

معرفی بانوان بزرگ اسلام

-نسیبه بنت کعب :
فعالیت هایی که این بانوی قهرمان داشته و در غزواتی که شرکت نموده است.

-   غزوه احد شرکت کرده و 13 زخم برداشت .
-   در حدیبیه شرکت کرد.
-   در خیبر شرکت کرد.
-نسیبه یک دستش را در جنگ یمامه از دست داد و در همین جنگ پسرش هم شهید شد. نقل شده است: در زمان خلیفه، دوم خلیفه گفته بود: پیراهن معروفی که در غنیمتی بدست آمده است را به بهترین زن داد که لایق آن باشد، بعضی ها گفتند:به زن عبدالله بن عمر بدهید که عروس خودت باشد. خلیفه گفت : اینها هیچکدامشایسته این خلقت نیستند و این فقط شایسته نسیبه است. کسی که در جنگ احد بهترین دفاع را از مکتب و از پیامبر (ص) می کرد. کسی که پیامبر دربارة ایشان می فرمودند: به هرجا می نگریستم نسیبه بود که مبارزه می کرد، چپ را نگاه می کردیم، نسیبه بود. راست را نگاه می کردیم، نسیبه بود. در آن لحظات حساس او بود که به بچه هایش می گفت: پیامبر را رها نکنید، هم مسئله تبلیغ، هم آبرسانی و هم مداوای مجروحین و هم دفاع از پیامبر را به عهده داشت.

ام ایمن :

کسی که پیامبر وی را بشارت به بهشت می دهد و به آنها مرحبا می گوید و سلام می کند و احترام می گذارد و در خانه اش نماز می گذارد ام ایمن است. که به مولاه رسول الله معروف است او کسی است که در خانه پیامبر و حضرت خدیجه پرورش یافته و پیامبر بی اندازه احترام و صمیمیت نسبت به ایشان داشتند.

ام ایمن در احد و حنین و خیبر یعنی سه جنگ معروف شرکت کرد. در احد و حنین مداوای مجروحین و آب رسانی را بعهده داشت و خوب انجام تکلیف کرد. در مسأله فدک خلیفه اول از حضرت زهرا شاهدی خواست که از جمله شهود حضرت، ام ایمن بود.

 «ام ایمن مادر اسامه است جوان 17 ساله ای که پیامبر او را به شگری از مهاجرین» و انصار امیر کردند.


دسته ها :

همسر شهید احمدی روشن در جمع بانوان دانشجوی حامی گفتمان انقلاب اسلامی: بانیان عقب نشینی‎ها حق ندارند از تصاویر شهدای هسته‎ای سوءاستفاده کنن

همسر دانشمند هسته‌ای شهید مصطفی احمدی روشن با بیان اینکه متاسفانه عده‌ای با سوء استفاده از تصاویر شهدای هسته‌ای و جعل تاریخ، شعور جمعی را به سخره گرفته اند، گفت: بنده به عنوان همسر یکی از شهدای هسته‌ای و شاهد عینی این موضوع هستم که دانشمندان هسته‌ای ما در زمان تعلیق چه فشارهایی را تحمل کردند.

ماجرای ازدواج شهید احمدی روشن

به گزارش رجانیوز، خانم فاطمه بلوری کاشانی همسر شهید مصطفی احمدی روشن که به نمایندگی از خانواده این دانشمند هسته‌ای در جمع بانوان دانشجوی حامی گفتمان انقلاب اسلامی سخن می‌گفت، با ابراز خرسندی از بصیرت و آگاهی جوانان که ادامه دهنده راه شهدا و استقامت در راه آرمان‌های انقلاب اسلامی هستند، اظهار داشت: متاسفانه عده‌ای با سوء استفاده از تصاویر شهدای هسته‌ای و جعل تاریخ، شعور جمعی را به سخره گرفته‌اند.

وی اظهار داشت: بنده به عنوان همسر یکی از شهدای هسته‌ای و شاهد عینی این موضوع هستم که دانشمندان هسته‌ای ما در زمان تعلیق چه فشارهایی را تحمل کردند.

همسر شهید احمدی روشن با تاکید بر اینکه تاریخ درباره وادادگی این اشخاص در برابر حق مسلم ملت قضاوت می‌کند، افزود: مسئولین وقت در دفاع از حق مسلم ملت ایران با مصلحت اندیشی‌هایی که متاسفانه امروز نیزدر گفتمان برخی شاهد تکرار آن هستیم، کوتاهی کردند و رشد علمی ما را با عدم ایستادگی در مهمترین عرصه‌های سیاست خارجی متزلزل کردند.

وی با بیان اینکه این افراد چگونه جرات می‌کنند که تمام این موفقیت‌ها را به نفع خود مصادره کنند، اظهار داشت: این افراد کسانی هستند که با سران فتنه و خواصی که در حساس‌ترین برهه انقلاب سکوت محض اختیار کرده و بر خلاف مواضع مقام معظم رهبری که سکان‌دار این انقلاب است، عمل کردند، نشستند و منتسب کردن خود به این جریانات را افتخار دانسته و در کنار آن از تصاویر شهدای هسته‌ای نیز سوء استفاده کردند.

به گفته خانم بلوری کاشانی، این افراد از این موضوع غافلند که ملت بصیر ایران امروز هوشیارتر و آگاه‌تر از دیروز بوده و بحمدالله بر مسیر مقاومت و گفتمان انقلاب اسلامی بیش از پیش پایدارند.

همسر شهید احمدی روشن در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان در خصوص اینکه آیا علت حضور و حمایت شما از آقای دکتر جلیلی، صرفا مواضع قدرتمند وی در بحث انرژی هسته‌ای است، گفت: اتخاذ مواضع قدرتمند یکی از علت‌هاست اما دلیل مهم‌تر این است که کسی که در مسئله مهمی مثل حق مسلم ملت ایران در استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای در مقابل سردمداران غربی مقاومت می‌کند، در همه مسائلی که به عزت و سربلندی ایران اسلامی می‌انجامد نیز اهل مقاومت و مجری گفتمان انقلاب اسلامی خواهد بود.

وی تصریح کرد: این همان نکته مهمی است که مقام معظم رهبری در فرمایشات اخیرشان بارها بر آن تاکید کرده‌اند که معیار اصلى این است که کسانى سر کار بیایند که همت‌شان بر حفظ عزت و حرکت کشور در جهت هدف‌هاى انقلاب باشد، کسانى سر کار بیایند که مصداق: «انّ الّذین قالوا ربّنا اللّه ثمّ استقاموا» باشند؛ اهل استقامت، اهل ایستادگى باشند؛ زرهى پولادین از یاد خدا و از توکل به خدا بر تن خودشان بپوشند و وارد میدان شوند.

دسته ها :

بیانات مقام معظم رهبری در دیدار خانواده های شهدا و ایثار گران کردستان 1388/2/22 :
دشمن می خواهد یاد شهیدان فراموش شود . دشمن می خواهد خاطره ی این مجاهدت ها و بزرگ مردی ها در حافظه ی این ملت نماند . درست نقطه ی مقابل این ، همهباید حرکت کنند. یادشهیدان را برجسته کنید ، زنده کنید ، خاطره ی آن ها راحفظ کنید.


«مطالعه ی هشت سال دفاع مقدس،درهربخشی که انجام شود،فقط مطالعه ی تاریخ نیست،بلکه مطالعه ی تاریخ معرفت   
 وآگاهی زنان ومردانی است که آگاهانه، مسیری را برای زندگی خود انتخاب کردندتا آگاهانه آن را به ابدبتی پیوند زنند. اتکای
 این آگاهی ومعرفت،به اعتقادی پیوند داشت که جملگی،ثمرونتیجه بذرهایی بودند که به روز عاشورا،
افشانده بود.
دراینجا میخواهیم یکی از زنان شهید استان مرکزی را معرفی کنیم تا بتوانیم با زندگی آنها وروش واندیشه هایشان بیش از پیش آشنا شویم.»


شهید طیبه فرقدان

درنخستین روزهای فروردین 1388طیبه فرقدان در شهرستان ساوه متولد شد.


درخانواده ای که نغمه های سبز محبت وعشق را درگوش فرزندانش جاری می کرد.


وی پس از اخذ مدرک دیپلم علوم طبیعی به معلمی پرداخت تاجوانه های دانش را دردانش آموزانی برویاند که سرمایه ی

این دیار مقدس بودند.

دسته ها :
X